Lajme

A është e domosdoshme tërheqja e parave të Trustit? Flet njohësi i ekonomisë

Pinterest LinkedIn Tumblr

Në emisionin “Click” është diskutuar tema e shumëpërfolur për tërheqjen e mjeteve nga Trusti. Në mesin e të ftuarve ka qenë edhe njohësi i ekonomisë, profesori Ujkan Bajra.

Profesori universitar ka thënë se situata aktuale dallon nga koha kur ishte mundësuar tërheqja e parave të trustit në kohën e pandemisë.

Bajra ka thënë se rritja e çmimeve në treg dhe se mundësia për të përballuar rritjen e çmimeve është e udhës kompensimi për tërheqjen e një pjese të mjeteve në trust.