Auto/Tech

Audi SQ7 2020 ju lë pa mend me performancën e tij

Pinterest LinkedIn Tumblr

I rafinuar në mëmyrë impresive, ekstremisht i shpejtë, me një çmim nga 80.000 dollarë, Audi SQ7 me 500 kuaj fuqi është një ndër SUV-të më konkurues.

Ështe nje SUV me një performancë mjaftë tërheqëse, me 500 kuaj fuqi nga një motor 4.0-litër V-8. Kerri provë SQ7 peshonte 5311 paund dhe aarin shpejtësinë 60 mph në vetëm 3.5 sekonda.

Të gjitha modelet Q7 filluan një rifreskim për modelin e vitit 2020 që përfshinte ndryshimet e azhurnuara të stilit dhe një interier të rishikuar me më shumë teknologji. Dizajni i brenshem i Q7 ju mahnit me sediljet sportive prej lëkure të qepura në diamant, me ekranin dixhital të instrumentit 12,3 inç drejt dhe ekranet me prekje  prej 10,1 inç dhe 8,6 inç.

/PerKerre