Lajme

Dy vëllezërit nga Mitrovica operohen suksesshëm, e pagoi Elvis Naçi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dy vëllezër nga Mitrovica vuanin nga një sëmundje e rrallë.

Ata kishin dëmtime të theksuara në boshtin kurrzor, dhe operimi kushtonte shumë.

E Fondacioni i Elvis Naçit e mundësoi këtë, duke financuar gjithë operimin.

Tani kanë dalë fotografitë e vëllezërve mitrovicas pasi kryen sukseshëm operimin.