Lajme

Vdekje e dyshimtë në Elkos Group në Prishtinë

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sot në kompaninë Elkos Group në Zonën Industriale në Prishtinë ka vdekur një person pasi është alivanosur derisa ishte në depon e kësaj kompanie.

Sinjali mëson se viktima i cili kishte shkruar për të bërë marrëveshje në këtë kompani, derisa ishte renda hapësirës së depos ishte zbehur, dhe kishte filluar të ketë shtrëngime, për çka është dërguar në QKUK, ku ka ndërruar jetë.