Lajme

“Çfarë sakrifice” Nëna punon në një faqe me pullë të kuqe për të paguar studimet vajzës!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Një nënë 41-vjeçare ka treguar se ka hapur një faqe në OnlyFans për të paguar shkollën e vajzës, e cila studion për Juridik. Ajo kënaq klientët nga kamera me foto dhe video provokuese dhe fiton rreth 20 mijë dollarë në muaj.

Marcela Alonso, 41 vjeçe, nga New York filloi këtë punë më 2017 për të bërë ca para shtesë dhe për të mbështetur vajzën e saj. Kur filloi pandemia e koronavirusit, OnlyFans, u bë burimi i saj kryesor i të ardhurave.

Marcela, e cila jeton në Manhattan ka thënë: Synim imi ka qenë gjithmonë që të përmirësoj jetën e vajzës sime dhe t’i ofroj asaj mundësitë që nuk ia kisha mundësuar më parë.

Marcella dikur ka punuar si striptiste, por para 6 vjetësh ka hequr dorë nga kjo punë. Edhe pse ishte në gjendje të financonte arsimin e vajzës së saj në një shkollë katolike, Marcela e kuptoi që puna e saj ditore nuk mbulonte sa duhet shpenzimet. Kështu ajo vendosi të investonte kohën e saj para kompjuterit për të folur me klientët e saj.

“Unë kryesisht dal ‘topless’ dhe kujdesem për një audiencë dygjuhëshe pasi flas rrjedhimisht spanjisht. Më pëlqen të bisedoj me fansat e mi.
Unë kam shumë abonentë më të rinj, ata pëlqejnë një grua më të madhe se vetja për t’u krijuar siguri, që nuk luan lojëra dhe do të jetë e drejtpërdrejtë me ta.

Shumë djem të rinj ishin të vetmuar gjatë pandemisë dhe nuk mundën të dilnin dhe unë isha në gjendje të bisedoja me video dhe të bashkëveproja.

Vajza ime do të thotë kaq shumë për mua dhe unë do të bëja gjithçka në botë për të. Ajo është një vajzë e mrekullueshme dhe tani po studion gjatë gjithë kohës dhe po përqendrohet në qëllimet e saj. Është shumë e rëndësishme për mua që ajo të arrijë ëndrrat e saj”, ka përfunduar Marcela.