Lajme

Presidenti Meta përplaset me policinë, futet me forcë në zyrat e FRD (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bashkia e Tiranës u ka dërguar një letër anëtarëve të Partisë Fryma e Re Demokratike për të liruar zyrat, por një dokument i tillë, sipas drejtuesit të saj, Sali Shehu nuk është marrë seriozisht.

Sipas Shehut, ky dokument nuk kishte as firmë, as vulë e as numër protokolli.

Ai thotë se sot policia Bashkiake u ka ndaluar hyrjen në këtë godinë me argumentin se është e amortizuar, por sipas Shehut është një goditje politike në mes të fushatës.

Shehu shprehet se do të bëjë kallëzim për Bashkinë e Tiranës dhe Policinë Bashkiake. Kjo seli ka qenë e PD-së, e cila në prill të 2016, siç është shprehur Shehu, i ka kaluar me ligj FRD-së. 

Për këtë ka reaguar vetë presidenti Ilir Meta, i cili është futur me forcë në zyrat e FRD-së, duke u përplasur me policinë.

“Dilni përjashta ose do ju çoj në burg me duart e mia”, dëgjohet Meta.